علت گرانی ارز اربعین اعلام شد + توضیحات مهم بانک مرکزی آغاز قطع برق در کشور/ جزییات خاموشی‌های دو روز آینده زمان حذف کارت سوخت مشخص شد؟ / دستور فوری دولت درباره انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی مهلت طرح رایگان ارتقا ایمنی ایران خودرو جزییات فروش محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه امام / مسافران بخوانند جزئیات جدید پرداخت معوقات بازنشستگان لغو ممنوعیت فصلی واردات و ترخیص برنج در سال ۱۴۰۵ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟ آخرین اخبار سهام عدالت ۱۴۰۵ و جزئیات مرحله جدید پرداخت نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات

اختلاف نظر بانک مرکزی و وزارت راه بر سر مبنای محاسبه مالیات بانک‌های متخلف

اختلاف نظر بانک مرکزی و وزارت راه بر سر مبنای محاسبه مالیات بانک‌های متخلف رئیس سازمان امور مالیاتی با اشاره به اختلاف نظر بانک مرکزی و وزارت راه بر سر مبنای محاسبه مالیات بانک‌های متخلف در ارائه تسهیلات مسکن، گفت: کسی که دنبال‌کننده زیادی دارد و بابت تبلیغات درآمد دارد، باید مالیات درآمد حاصل از تبلیغات خود را بپردازد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، سید هادی سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی در جمع خبرنگاران گفت: یکی از الزامات حرکت پرشتاب سازمان امور مالیاتی استفاده از ظرفیت شرکت های دانش‌بنیان است. برای شناسایی خانه‌های لوکس که به طور مثال بالاتر از 20 میلیارد تومان ارزش دارند، در کل کشور 10 هزار خانه شناسایی شده بود اما با کمک یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان این عدد فقط در تهران به 120 هزار مورد رسید. این نوع مالیات رویکرد باز توزیع ثروت را دارد.

 

وی افزود: یکی از اقدامات ما در این همایش تقدیر از مودیان خوش حساب بود و این به معنای بد بودن سایر مودیان نیست. قائل بر این هستیم تا برای مودیان خوش حساب مسیر سبزی را ایجاد کنیم.

 

اختلاف نظر بانک مرکزی و وزارت راه در مبنای محاسبه مالیات بانک‌های متخلف

رئیس سازمان امور مالیاتی در خصوص جریمه مالیاتی بانک‌هایی که وظایف خود در پرداخت تسهیلات مسکن کوتاهی کردند، گفت: سازمان امور مالیاتی اراده جدی برای اجرای قوانین حوزه تنظیم گری دارد. در این حوزه دو قانون مالیات بر خانه‌های خالی و مالیات مربوط به بانک‌هایی که به تعهدات خود برای پرداخت تسهیلات مسکن عمل نکردند وجود دارد. در هر دو قانون وزارت راه و شهرسازی باید اطلاعات مربوط را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار دهد.

 

وی ادامه داد: اختلاف نظری در زمینه مبنای محاسبه مالیات بانک‌ها وجود داشت. یک مبنا میزان افراد مراجعه کننده به بانک و مبنای دیگر سهمیه‌ای است که بانک مرکزی برای هر بانک تعیین کرده است. در این خصوص بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی در حال مذاکره هستند. البته سازمان جرایمی را برای بانک‌ها در نظر گرفت اما بانک‌ها معتقد بودند که افراد براساس سهمیه به آنها مراجعه نکردند و موضوع را در هیئت حل اختلاف دولت مطرح کردند.

 

تبلیغات مشمول مالیات است؛ چه برای ورزشکار چه برای سلبریتی

سبحانیان در پاسخ به سوالی در خصوص مالیات بر درآمد سلبریتی های و حاشیه‌هایی که اخیرا در خصوص مالیات یکی از ورزشکاران پیش آمده بود، گفت: عدالت و قانون حکم می‌کند که اگر درآمدی رخ داده ما مالیات آن را وصول کنیم. کسی که دنبال‌کننده زیادی دارد و بابت تبلیغات درآمد دارد، فارغ از اینکه ورزشکار است یا هنرمند، باید مالیات درآمد حاصل از تبلیغات خود را بپردازد. در این مسیر نیز ما قصد ورود به بحث‌های رسانه‌ای را نداریم./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار